Este sitio web tiene ciertas restriucciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.
¡Felicidades! Su pedido está calificado para el envío libre Gratis verzending binnen NL bij bestellingen boven € 75

Carrito de compras 0

Join The Tribe en Ontvang Korting

No hay más productos disponibles para comprar

Productos
Par con
¿Es esto un regalo?
Costo sin impuestos Gratis
Antes de los impuestos y gastos de envío.

Wat is een goede money mindset

Wat is een goede money mindset

Als ik eerlijk ben, beschouw ik mezelf als een behoorlijk positief persoon. Ik ben altijd al iemand geweest die gelooft in de kracht van de juiste mindset en de transformatieve energie van affirmaties. Toen ik me voorbereidde op de geboorte van mijn jongste, was ik er dan ook van overtuigd dat ik alles had wat ik nodig had. Ik had me gewapend met affirmaties, was klaar om de controle te houden, en voelde me sterk in mijn geloof dat alles goed zou gaan.

 

Maar toen het moment daar was, voelde ik iets onverwachts opkomen. Een diepgeworteld gevoel, een echo van iets ouds, iets wat ik niet direct kon plaatsen. Het was alsof mijn lichaam een verhaal vertelde dat niet alleen van mij was. Ik merkte dat er in mijn lichaam nog trauma zat, trauma dat niet per se van mij was, maar waarschijnlijk van de vrouwen die voor mij op deze aarde hebben geleefd. Een collectief verhaal van pijn, angst, en strijd dat zich door de generaties heen had vastgezet.

 

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat trauma via DNA wordt doorgegeven? De herinneringen en ervaringen van onze voorouders kunnen zich letterlijk vastzetten in onze genen en zich manifesteren in ons leven op manieren die we niet altijd begrijpen. Dit geldt niet alleen voor emotioneel trauma, maar ook voor onze relatie met geld.

 

Veel mensen denken dat een slechte money mindset iets is wat we zelf hebben ontwikkeld door onze eigen ervaringen, maar wat als het dieper gaat dan dat? Wat als het de angst, het tekort, of het schuldgevoel is dat generaties voor ons al gevoeld werd en wat wij nu met ons meedragen? Wat als het verhaal dat we onszelf vertellen over geld, eigenlijk niet eens ons eigen verhaal is?

 

Het heeft me doen beseffen dat het niet genoeg is om simpelweg rijk en succesvol te worden. Zoals Jim Carrey ooit zei: “I think everybody should get rich and famous and do everything they ever dreamed of so they can see that it’s not the answer.” En dat is de kern. Er zijn genoeg rijke mensen met een slechte money mindset. Rijkdom en succes zullen je geen vervulling geven als je diep van binnen nog vastzit in oude verhalen van tekort en angst.

 

Wat kun je doen?

We kunnen beginnen met het herschrijven van die verhalen. We kunnen de trauma's erkennen die we met ons meedragen en kiezen om ze te helen. We kunnen een nieuwe relatie met geld creëren, een die gebaseerd is op overvloed, liefde, en vertrouwen. Niet alleen voor onszelf, maar voor de generaties die na ons komen.

 

Ben jij klaar om je money mindset te transformeren? Schrijf je dan vandaag nog in bij de Ubuntu Sisterhood en zet de eerste stap naar financiële overvloed en innerlijke vrijheid.

Inschrijven Ubuntu Sisterhood

Samen creëren we een toekomst waar overvloed, welzijn en vervulling centraal staan.

Deje un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de su publicación.