Este sitio web tiene ciertas restriucciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.
¡Felicidades! Su pedido está calificado para el envío libre Gratis verzending binnen NL bij bestellingen boven € 75

Carrito de compras 0

Join The Tribe en Ontvang Korting

No hay más productos disponibles para comprar

Productos
Par con
¿Es esto un regalo?
Costo sin impuestos Gratis
Antes de los impuestos y gastos de envío.

Mijn Banging Body Na de Bevalling

Mijn Banging Body Na de Bevalling

''In een Wereld die Profiteert van Jouw Onzekerheden, Ben je een Rebelse Queen als je ervoor kiest om van jezelf te houden!''

Daar sta ik dan... zes weken geleden bevallen. Het voelt alsof ik in een compleet nieuwe wereld ben beland, een wereld waarin er van mij wordt verwacht dat ik binnen no time weer een “banging body” heb. Maar weet je wat? Ik heb dat lichaam al. Mijn lichaam heeft zes weken geleden nog een wonder verricht. Het was het thuis voor de meest geweldige kleine mensjes op deze aarde, en het verdient alle liefde die ik het kan geven. Niet pas als ik weer in mijn oude jeans pas, maar nu. Precies zoals ik ben.

Toen ik besloot om waistbeads te dragen, deed ik dat niet zomaar. Ze zijn voor mij veel meer dan een mooi sieraad. Ze herinneren me eraan dat ik al prachtig ben, dat mijn lichaam, in al haar fases, perfect is zoals het is. Ik weet nog goed hoe een influencer met een slank lichaam vertelde dat ze na haar bevalling opnieuw moest leren om van haar lichaam te houden. De internetgemeenschap viel over haar heen. Waarom? Omdat we het in onze maatschappij vaak lastig vinden om te begrijpen dat onzekerheden niet gebonden zijn aan je kledingmaat. Of je nu slank of vol bent, we worden allemaal beïnvloed door een wereld die ons vertelt dat we niet genoeg zijn.

Weet je nog dat moment?

Dat moment waarop je voor de spiegel stond, twijfelend over je lichaam, twijfelend of je wel genoeg was? Misschien heb je, net als ik, vaak gedacht dat je jezelf moest aanpassen aan een bepaald ideaalbeeld om geaccepteerd te worden. Ik heb dat zeker vaak gedacht. Al van jongs af aan had ik bredere heupen, ronde billen, en dat voordat die “in de mode” kwamen. In plaats van te worden bewonderd, werd ik vaak gepest. Ik voelde me onzeker over hoe ik eruitzag, en dat gevoel van niet goed genoeg zijn, niet knap genoeg zijn, heeft me jarenlang achtervolgd.

Omarm Jouw Vrouwelijke Kracht

We leven in een wereld die ons voortdurend vertelt dat we niet genoeg zijn. Of het nu gaat om het streven naar een bepaalde carrière, het najagen van een perfect lichaam, of het proberen te voldoen aan verwachtingen die nooit echt de onze waren! Het is uitputtend. Maar wat als ik je vertel dat het omarmen van je vrouwelijke kracht, in al haar imperfectie en schoonheid, jouw godgegeven recht is?

Toen ik zelf aan deze reis begon, realiseerde ik me dat het niet alleen ging om wat ik deed of hoe ik eruitzag. Het ging erom hoe ik mezelf zag. Ik heb waistbeads gedragen in alle fases van mijn leven. Ik ben vol, slank en alles daartussenin geweest. En elke keer als ik in een nieuwe fase van mijn leven stapte, voelde ik de behoefte aan nieuwe waistbeads. Het was alsof ik nieuwe energie toeliet in mijn leven. Maar de waistbeads waren altijd een symbool van mijn reis naar zelfacceptatie en liefde. Ze herinneren me eraan dat ik goed ben zoals ik ben, ongeacht mijn maat of vorm. Maar er is iets krachtigs in het besef dat jouw waarde niet afhangt van hoe je eruitziet of wat je bereikt hebt. Het is tijd om jezelf te kiezen. Het is tijd om van jezelf te houden, precies zoals je bent.

Van Zelfafwijzing naar Zelfliefde

De weg naar zelfliefde begint met het accepteren van jezelf. Ja, met al je gebreken en onvolkomenheden. Toen ik stopte met het najagen van onrealistische schoonheidsidealen en begon te waarderen wat mijn lichaam allemaal voor mij doet, begon ik eindelijk echt van mezelf te houden. En het was bevrijdend.

In plaats van mezelf te straffen voor wat ik niet was, begon ik mijn lichaam te eren voor wat het wel was: krachtig, veerkrachtig en vol leven. Ik stopte met het pleasen van anderen en begon keuzes te maken die goed waren voor mij, niet voor iemand anders. Herken jij dat ook?

Jouw Vrouwelijkheid is een Kracht

Het omarmen van je vrouwelijke energie betekent niet dat je zwak bent of dat je moet concurreren met mannen. Het betekent dat je rust, ontvangt en ontspant in de wetenschap dat jouw waarde verder gaat dan wat je doet of hoe je eruitziet. Het betekent dat je stopt met jezelf te vergelijken en begint te genieten van wie je bent.

Toen ik dichter bij God kwam, besefte ik hoe groot Zijn liefde voor mij is, en hoe ik die liefde voor mezelf mag terugvinden. Ik leerde dat echte kracht komt van binnenuit, van het omarmen van je kwetsbaarheid en het kiezen van zelfliefde boven alles.

Dus, ben je klaar om de stap te zetten? Om eindelijk die diepe, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te vinden? Dit is jouw uitnodiging om te kiezen voor jezelf, om je vrouwelijke kracht te omarmen en te stralen in al je pracht.

Het dragen van waistbeads herinnert je er elke dag aan dat je genoeg bent, precies zoals je bent. Ze zijn een dagelijkse viering van jouw unieke schoonheid en kracht.

Het is tijd om die reis te beginnen. De reis naar een leven waarin je niet langer wordt beïnvloed door wat de wereld van je verwacht, maar waarin je leeft naar je eigen standaarden. Een leven waarin je omringd bent door vrouwen die net zo ambitieus en liefdevol zijn als jij.

Word de Rebelse Vrouw die je Altijd al Was

Ben je klaar om van jezelf te houden, diep en compleet? Omarm jouw kracht en laat de wereld zien wat ware vrouwelijke energie is. Het is tijd om je eigen pad te bewandelen, met je hoofd omhoog en je hart vol liefde.

Want je bent prachtig, precies zoals je bent!

Deje un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de su publicación.