Este sitio web tiene ciertas restriucciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.
¡Felicidades! Su pedido está calificado para el envío libre Gratis verzending binnen NL bij bestellingen boven € 75

Carrito de compras 0

Join The Tribe en Ontvang Korting

No hay más productos disponibles para comprar

Productos
Par con
¿Es esto un regalo?
Costo sin impuestos Gratis
Antes de los impuestos y gastos de envío.

Manifesteren voor Beginners

Manifesteren voor Beginners

Herken je dit? Je hebt eindelijk helder wat je wilt bereiken in het leven. Je bent helemaal klaar om te manifesteren en je voelt je gemotiveerder dan ooit. Je bent klaar om het werk te doen: oude patronen doorbreken, beperkende overtuigingen helen en alles loslaten wat je niet meer dient. Het voelt ZO goed. Maar dan...💥

Je partner maakt het uit. Je verliest je baan. Je auto gaat kapot. Onverwachte rekeningen vliegen je inbox binnen. De gootsteen begint te lekken. En net wanneer je denkt dat het niet erger kan, stoot je je teen én breek je een nagel. Je vraagt je af: "Waarom, God? Wat doe ik fout?!"

Je vraagt jezelf af: ''Zijn dit signalen van God dat dit niet voor mij is?'' Dat je dom bent om te denken dat je leven anders zou kunnen zijn? Absoluut niet. Dit is het moment waarop God even bij je incheckt!

Toen ik zwanger was van mijn derde kindje, had ik nooit gedacht dat ik een keizersnede zou moeten ondergaan. Ik was twee keer natuurlijk bevallen, en een keizersnede kwam niet eens voor in mijn vocabulaire. Maar daar lag ik, in de operatiekamer, vol verwarring en onzekerheid. "Waarom nu, God?" vroeg ik me af. Het was niet wat ik gepland had, maar het leerde me een waardevolle les: soms maakt God ruimte voor iets groters, zelfs als het niet in onze plannen past.

De Kracht van Manifestatie

Manifesteren is niet alleen een modewoord; het is een krachtige tool die ons helpt onze dromen en verlangens om te zetten in realiteit. Maar soms, wanneer je het gevoel hebt dat alles uit elkaar valt, kan het juist betekenen dat God ruimte maakt voor iets beters. God vraagt: “Hoe toegewijd ben je? Blijf je bij me, zelfs als ik alles uit de weg begin te ruimen wat je in de weg staat? Sta je echt achter je droom, of was je niet serieus over het veranderen van je leven?”

Dat alles uit elkaar valt voordat het samenkomt, kan één van de volgende drie dingen betekenen:

1. Er moet ruimte worden gemaakt voor wat je wilt: Soms moet je oude relaties, banen of gewoonten loslaten om ruimte te maken voor iets beters.

2. Je gaat door een groeicyclus: De persoon die je was, kan de manifestaties die je verlangt misschien niet dragen. Dit is het moment om te groeien en oude beperkende overtuigingen en patronen los te laten.

3. Een kans om nog duidelijker te worden over wat je wilt: Soms krijgen we wat we niet willen, zodat we op een dieper niveau weten wat we WEL willen. Dit is een kans om je dromen opnieuw te definiëren.

Een kans om nog duidelijker te worden over wat je wilt: Soms krijgen we wat we niet willen, zodat we op een dieper niveau weten wat we WEL willen. Dit is een kans om je dromen opnieuw te definiëren.

Waistbeads: Een Dagelijkse Herinnering aan Je Kracht

Waistbeads zijn niet zomaar sieraden; ze zijn een krachtige, dagelijkse herinnering aan je intenties, je zelfliefde en je kracht. Elke kraal die je draagt, is een bevestiging van je waarde en een herinnering dat je goed bent zoals je bent. Ze helpen je om gefocust te blijven op je doelen en om jezelf te blijven eren, ongeacht de omstandigheden.

Waarom Waistbeads Werken

Waistbeads fungeren als een anker voor je energie. Elke keer dat je naar beneden kijkt, herinneren ze je eraan dat je genoeg bent precies zoals je bent. Ze helpen je om je vibratie hoog te houden, zelfs in tijden van tegenslag, en om jezelf te blijven herinneren aan de kracht die je in je draagt.

Hoe Manifestatie en Waistbeads Hand in Hand Gaan

Waistbeads ondersteunen je manifestatieproces door je te helpen gefocust te blijven op wat je wilt creëren. Ze dienen als een visuele en fysieke herinnering aan je intenties en helpen je om negatieve energieën los te laten die je manifestaties zouden kunnen blokkeren. Door waistbeads te dragen, blijf je verbonden met je doelen en blijf je je energie richten op wat je wilt bereiken.

Conclusie

Dus als je het gevoel hebt dat alles uit elkaar valt, onthoud dan dat dit vaak het moment is waarop God je uitdaagt om door te gaan. Blijf gefocust op je dromen, blijf je vibratie hoog houden, en laat waistbeads je dagelijks herinneren aan de krachtige, stralende persoon die je bent. Je bent goed genoeg zoals je bent, en je bent in staat om alles te manifesteren wat je maar wilt.

Ga naar www.bysanaah.nl en haal direct je favoriete waistbeads in huis.

Deje un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de su publicación.